LUNCHMENY v. 21

MÅN-FRE 11-14

SALLAD, BRÖD & KAFFE/TE INGÅR

 

På lunchen använder vi, i största utsträckning, kött från de djur vi styckar själva.
95% av allt kött kommer från ekologiska lantbruk. Fisken väljs utefter det som är bäst just nu.
Det betyder att en styckningsdetalj eller fiskrätten kan räcka en dag eller några dagar och att
ändringar i lunchmenyn sker löpande.
VÄLKOMNA!

 

MACKA 89
Grillad levain m. taleggio, kvittenmarmelad & sallad

SOPPA 105
Kall Sparrissoppa m. handskalade kräftstjärtar & gräddfil

VEGETARISKT 119
Pasta m. fetaostcreme, semitorkade tomater & ruccola

FISK 125
Fishcakes m. soyadipp, wokade grönsaker & basmatiris

SKAFFERIETS KORV 155
Luganega m. vitvinskokt schalottenlök & bakpotatis

HUSMAN 105
Stekt rimmat sidfläsk m. löksås & kokt potatis

KÖTT 129
Grillad Kyckling(eko, hagby gård) m. parmesan- & vitlökssmör, tomatsallad- & ruccolasalad & klyftpotatis

 

 

ALLTID PÅ LUNCHEN

SKAFFERIETS RÄKALLAD 180
(handskalade räkor, avokado, Nobisdressing, lågtempat ägg)

SKAFFERIETS CEASARSALLAD 170
(sotad kyckling, baconkrisp & surdegskrutonger)

SPENAT- & OSTBURGARE 165
(myntayoghurt, chilipicklad silverlök & pommes frites)

PULLED PORKBURGARE (ekologisk Sala) 175
(cheddar, coleslaw, friterad lök & picklade chili)