LUNCH VECKA 26

MÅN-FRE 11-14

SALLAD, BRÖD & KAFFE/TE INGÅR

På lunchen använder vi, i största utsträckning, kött från de djur vi styckar själva.
95% av allt kött kommer från ekologiska lantbruk. Fisken väljs utifrån det som är bäst just nu.
Det betyder att en styckningsdetalj eller fiskrätten kan räcka en dag eller några dagar och att
ändringar i lunchmenyn sker löpande.
VÄLKOMNA!

ALLTID PÅ LUNCHEN

SKAFFERIETS RÄKSALLAD 180
(handskalade räkor, avokado, Nobisdressing, lågtempat ägg)

SKAFFERIETS CEASARSALLAD 170
(sotad kyckling, baconkrisp & surdegskrutonger)

HALLOUMIBURGARE 175
(“majsonäs”, syrade grönsaker)

PULLED PORKBURGARE (ekologisk Sala) 175
(cheddar, coleslaw, friterad lök & picklade chili)

VECKANS 140
Rostbiff på ekologisk upplandsko m. potatis- & primörsallad, friterad lök.

 

“Olika stilar, men funkar. Mycket bra mat. Fanns även veganmat.”


”Kunnig och urtrevlig personal. God mat och fantastisk deli. Ett måste om man är i krokarna!”

“Alltid 5*! Maten är fantastisk och allt görs från grunden utan fusk. Servicen är vänlig och proffsig, chark/ostdisken är fylld av goda grejer och snacka om att de vet vad de håller på med. Inköp av hela djur där de tar hand om allt, gör egna korvar, såser, pastejer. Var inte rädda att be om råd för middagen, de hjälper gärna till med allt du kan tänka dig för att göra din middag så bra som möjligt.
Idag var jag där och köpte lammlägg, de vacumpackade dom åt mig med en rödlökspure, örter och vitlök. Att bo så nära denna pärla är en ren och skär lyx.”