LUNCH VECKA 3

MÅN-FRE 11-14

SALLAD, BRÖD & KAFFE/TE INGÅR

 

På lunchen använder vi, i största utsträckning, kött från de djur vi styckar själva.
95% av allt kött kommer från ekologiska lantbruk. Fisken väljs utefter det som är bäst just nu.
Det betyder att en styckningsdetalj eller fiskrätten kan räcka en dag eller några dagar och att
ändringar i lunchmenyn sker löpande.
VÄLKOMNA!

 Prova-på-pris 105:- för dagens!


VECKANS SOPPA

Sellericrème m. friterad ostronskivling………..………...........…..…...………………………………….....…….. 95

VECKANS VEGETARISKA

Chèvregratinerade rödbetor m. balsamicoglace & quinoa.….…..…………………….……......………... 105

ONSDAG

Grillad röding m. hollandaise, rostade rotfrukter & kokt potatis……..…..……………..…….…...…....….115

Boeuf Bourguignon m. rökt fläsksida, champinjoner, steklök & tagliatelle……..……….…………....… 115


TORSDAG

Panerad torsk m. curryremoulad, gröna ärtor & kokt potatis……....……..………………..……....…....… 115

Tomahawk (gris, Sala) m. bèarnaise, grillade grönsaker & rostad potatis.…................................. 115


FREDAG

Sotad sojamarinerad lax m. wasabimajonäs, gari & basmatiris….……....……..…….…....…..…….…...115

Rådjurswallenbergare m. brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon & potatispuré..………….……….. 115

ALLTID PÅ LUNCHEN

SKAFFERIETS RÄKALLAD 180
(handskalade räkor, avokado, Nobisdressing, lågtempat ägg)

SKAFFERIETS CEASARSALLAD 170
(sotad kyckling, baconkrisp & surdegskrutonger)

HALLOUMIBURGARE 175
(“majsonäs”, syrade grönsaker)

PULLED PORKBURGARE (ekologisk Sala) 175
(cheddar, coleslaw, friterad lök & picklade chili)