LUNCH VECKA 13

MÅN-FRE 11-14

SALLAD, BRÖD & KAFFE/TE INGÅR

På lunchen använder vi, i största utsträckning, kött från de djur vi styckar själva.
95% av allt kött kommer från ekologiska lantbruk. Fisken väljs utifrån det som är bäst just nu.
Det betyder att en styckningsdetalj eller fiskrätten kan räcka en dag eller några dagar och att
ändringar i lunchmenyn sker löpande.
VÄLKOMNA!

VECKANS SOPPA
Sparrissoppa m. vitlöksbröd...……..…………….…………………………………...........…..…..……….....…….. 95


VECKANS VEGETARISKA
Bön- & tomatfylld cannelloni m. ostsås.……………………………………………………….……….....………... 115


TISDAG
Sotad skrei m. rostad blomkål, potatis- & örtpuré & tomatconcassé.….……….…………….….........… 115
Stekt fläsk m. löksås & kokt potatis…..…………………....….....………………………….………….…….…...… 115

ONSDAG
Ugnsbakad lax m. örtris, basilikacréme & fänkålscrudité……......……………………….………....…....… 115
Pyttipanna m. stekt ägg & picklade rödbetor………………………..………....………………………….……… 115


TORSDAG
Smörstekt kolja m. krossade gröna ärtor, rostad potatis & citrusmajonnäs..……...…………….…..…. 115
Serranosalsiccia m. rostad rotselleri, haricots vert & löksky  .…………………………….……………….... 115


FREDAG
Örtmarinerad sejfilé m. bakad rödlök, torkade oliver & dijoncréme..…......………………….….......… 115
Grillad kyckling m. syrade rotfrukter, pepparsås & potatisfondant…..…………..........…………….….. 115

ALLTID PÅ LUNCHEN

SKAFFERIETS RÄKSALLAD 180
(handskalade räkor, avokado, Nobisdressing, lågtempat ägg)

SKAFFERIETS CEASARSALLAD 170
(sotad kyckling, baconkrisp & surdegskrutonger)

HALLOUMIBURGARE 175
(“majsonäs”, syrade grönsaker)

PULLED PORKBURGARE (ekologisk Sala) 175
(cheddar, coleslaw, friterad lök & picklade chili)