JULSKINKA & JULMAT

 

På Cottino's Skafferi jobbar vi i största möjliga utsträckning med hela djur. Grisen från Sala var en julskinkesuccé förra året och vi väljer att även i år erbjuda denna goda skinka. Grisen är av rasen Duroc, känd för sitt välsmakande kött och används ofta för att lufttorka skinkor. Den kommer från familjen Wiléns ekologiska lantbruk i Sala. Prova våra älgköttbullar, nötköttbullar, revbensspjäll, prinskorvar, ölkorv, lantpaté, gravad sill, lingon- & enbärssill, kall inkokt lax, gravad lax och många andra härligheter som vi producerar inför julen!

Tänker ni er kalkon till jul eller nyår så har vi hel eller urbenad klar att skiva upp som en stek.

JULSKINKA

Rimmad med ben 159 kr/kg
Rimmad benfri 189 kr/kg
Kokt & rimmad 279 kr/kg
Kokt, rimmad och griljerad 299 kr/kg
Griljerad och skivad 34 kr/hg

EGENPRODUCERAT

JULSKINKA
LANTPATÉ
KYCKLINGLEVERPASTEJ
PRINSKORVAR
NÖTKÖTTBULLAR
ÄLGKÖTTBULLAR
ÖLKORV
SILL (INLAGD, SENAP eller LINGON- & ENBÄRSSILL)
LAX (KALL & INKOKT eller GRAVAD)


Julmat och julskinka finns fram till 23/12 17.00 för avhämtning

Ring för frågor 08-378887 eller skicka ett mail på info@cottinosskafferi.se