För mer ett år sedan slog vi upp dörrarna till vår restaurang och delikatessbutik i Bromma. Hos oss erbjuds frukost, lunch, middag, bröd och deli. Detta betyder både varierande arbetstider och arbetsuppgifter. Öppettider 07-21.30 (vardagar)  08-21.30 (helger)

Kärnteamet består av tre kockar, tre servitriser/servitörer, en styckmästare och två bagare.

Vi har höga ambitioner när det gäller både mat och arbetsmiljö. Här är teamkänsla A och O. Alla hjälps åt och gör det med ett leende.
 

Vi har många stammisar och hos oss är stämningen gemytlig med barn, gamla och ibland kanske till och med en hund. Det är så vi vill ha det. Alla ska känna sig välkomna hos oss.
 

Vi är ett familjeföretag och som chef hos oss jobbar du nära oss i både daglig drift och i beslutsfattande frågor. Vi som par och ägare har olika arbetsuppgifter. Johan sköter den dagliga driften med fokus på köket och Cottino’s Skafferis vision. Andrea arbetar mer i bakgrunden med ekonomi, marknadsföring, layout etc. Andrea fungerar också som bollplank för restaurangdelen då hon har ett gäng år i restaurangbranschen i ryggen.

KÖKSMÄSTARE/SOUSCHEF

Hej,
Jag söker en till “jag” och det har visat sig svårare än väntat!
Men skam den som ger sig så här kör vi igen!
🙂
Det vill säga, jag söker en person som är lika driven och gör det lilla extra för att gästen alltid ska bli nöjd. Du har en hög lägsta nivå och älskar att laga mat. Du blir lycklig av smakmässiga fullträffar. Jag söker dig som gillar att leda, ordning och reda och har bra organisatorisk förmåga. 
Du kan se att du kommer in i min dröm och vision men du är inte rädd för att bygga vidare på den tillsammans med mig.


What’s in it for you?
Du får en skön arbetsplats med ett bra gäng, du får vara med och ta köket och restaurangen till nästa nivå. Du får jobba med ett kök som har eget bageri, egen köttdisk och styckmästare, en ost- & charkdisk. Du får också arbeta med hela djur som vi tar från Uppland, du slipper alla halvfabrikat och får göra allt från grunden. Du får ett riktigt bra jobb helt enkelt! Ett jobb som kommer utmana och utveckla dig och låta dig vara med och fortsätta driva idéer framåt.
Jag tror att du är sous-chef med köksmästarambitioner eller köksmästare som gillar att vara just det.
Släng iväg ett mail till johan@cottinosskafferi.se och det kan bli vi.

Johan Cottino, krögare & kökschef

Är du den vi söker eller vill du tipsa någon? Skicka CV till johan@cottinosskafferi.se